Metoder

I Nor Selection jobber vi for at våre oppdragsgivere og kandidater med vår bistand skal finne hverandre, og at vi som rådgivere skal sikre veien til et fremtidig arbeidsforhold på best mulig måte.

Vi er opptatt av kvalitetssikring i alt vi gjør i selskapet. Vi benytter følgende utvalgsmetoder for å sikre et godt og sikkert valg for både kandidat og oppdragsgiver.

OPTO er en personlighetstest hvor skårene gir deg informasjon om kandidatens viktigste drivere for jobbprestasjon og i hvilken grad kandidaten matcher jobbens krav til personlige egenskaper.

ACE er en kognitiv evnetest utviklet for å vurdere logisk analytisk resonnement. Oppgavene i ACE utforsker og avdekker denne evnen og gjøre det mulig å vurdere potensialet av den enkeltes analytiske og logiske evner.

Alle rådgivere i Nor Selection er sertifiserte brukere av testverktøyet. Les mer om den enkelte test og testverktøy på www.master.no eller kontakt oss for mer informasjon.

Semac

Semac AS er Norges ledende leverandør av bakgrunnssjekk. Nor Selection Rekruttering har samarbeidet med Semac AS over lengre tid, og kjøper tjenester av selskapet som går på bakgrunnssjekk av kandidater avslutningsvis i en rekrutteringsprosess.

En bakgrunnssjekk er i hovedsak en uavhengig 3. parts verifisering av den informasjonen arbeidssøkeren oppgir, samt en gjennomgang av en rekke sikkerhetsrelaterte sjekkpunkter. En bakgrunnssjekk fra Semac kan avdekke alt fra uregelmessigheter knyttet til CV, erfaring, kompetanse og utdannelse til en historie med ytterliggående ytringer, brudd på straffeloven, konflikter og omdømmesaker.

Bakgrunnssjekk øker kvaliteten på det interne rekrutteringsarbeidet, styrker arbeidsgiverens omdømme og virker forebyggende på den useriøse delen av søkermassen.